AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sözlenirken görmek

Kahve falında arkadaşını sözlenirken görmek

Kahve falında arkadaşını sözlenirken görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ne yöne gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sözlenirken gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşını sözlenirken görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında söz takmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, engellerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğü kaybetmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında söz bohçası görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, müjdeli bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine söz vermek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında söz töreni görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir