AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sopa görmek

Kahve falında beyaz sopa görmek

Kahve falında beyaz sopa görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sopa gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Kahve falında beyaz sopa görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli sopalı birini görmek kazançlı işlere gireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık sopa görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sopayla dövmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyzbol sopası görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında sopa görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında sopayla adam öldürmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalettir.

Kahve falında sopayla dövülmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir