AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopa çubuk görmek

Kahve falında sopa çubuk görmek

Kahve falında sopa çubuk görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sopa çubuk gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında sopa çubuk görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çubuk kraker görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek yeni bir işe gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün çubuğu görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çubuk görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çubukla yemek yemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çubuk demir görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uzun çubuk görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir