AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı sopayla öldürmek

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başarılarının artacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işarettir.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla öldürmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sopayla adam öldürmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla fare öldürmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, para kazanmaya işarettir.

Kahve falında ince sopa görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden sopa yemek rahat bir dönem yaşanacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli sopalı adamlar görmek daha zengin hale geleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kırık sopa görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir