AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarçın çubuğu görmek

Kahve falında tarçın çubuğu görmek

Kahve falında tarçın çubuğu görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarçın çubuğu gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarçın görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarçın koklamak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet eder.

Kahve falında kabuk tarçın görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarçınlı pasta görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarçın çayı içmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tarçın yemek geçecek güzel bir ömre, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir