AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün çubuğu görmek

Kahve falında yün çubuğu görmek

Kahve falında yün çubuğu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yün çubuğu gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Kahve falında yün çubuğu görmek yüzünün hep güleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında çubuk görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağ çubuğu görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, sağlığın da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında çubukla yemek yemek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çubuk kraker görmek malının ve parasının ziyan olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çubuk yemek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak temizleme çubuğu görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında elinde çubuk görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, eksiği kendinde bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir