AnaSayfa / Genel / Kahve falında çubuk demir görmek

Kahve falında çubuk demir görmek

Kahve falında çubuk demir görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, aylık gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çubuk demir gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında çubuk demir görmek geleceğinin parlak olacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir çubuk görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Kahve falında metal çubuk görmek düşmanından kurtulmaya, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu çubuk görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sopa çubuk görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma çubuğu görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, meşakkate düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün çubuğu görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir