AnaSayfa / Genel / Kahve falında çubuk kraker görmek

Kahve falında çubuk kraker görmek

Kahve falında çubuk kraker görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çubuk kraker gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında çubuk kraker görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kraker yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cubuk kraker yemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kraker yemek itibar kaybedeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu kraker yemek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına inanılır.

Kahve falında kraker yediğini görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kraker görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında balık kraker görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir