AnaSayfa / Genel / Kahve falında çubukla yemek yemek

Kahve falında çubukla yemek yemek

Kahve falında çubukla yemek yemek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, şan şöhret kazanacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çubukla yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Kahve falında çubuk makarna yemek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında susamlı çubuk yemek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret eder.

Kahve falında çubukla yemek yemek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çubuk yemek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çubuk kırmak maddi olarak çok rahat edeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çubuk görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağ çubuğu görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir