AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun çubuk görmek

Kahve falında uzun çubuk görmek

Kahve falında uzun çubuk görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hanenizde bolluk olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun çubuk gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Kahve falında uzun çubuk görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, başarısız olacağına yorulur.

Kahve falında çubuk makarna yemek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çubuk kraker görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurma çubuğu görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında asma çubuğu görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ çubuğu görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında çubuk yemek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında demir çubuk görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir