AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çubuk görmek

Kahve falında beyaz çubuk görmek

Kahve falında beyaz çubuk görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, şansının ve bahtının döneceğine, evi yoksa ev alacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çubuk gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çubuk görmek ekmeğin kesileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu çubuk görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sevinçli haberlere delalet etmektedir.

Kahve falında çubukla yemek yemek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sopa çubuk görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yarasını saracağına delalet eder.

Kahve falında kulak temizleme çubuğu görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında çubuk makarna yemek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde çubuk görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında asma çubuğu görmek sevdiği insanların olacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir