AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan mum görmek

Kahve falında yanan mum görmek

Kahve falında yanan mum görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, işte de mutlu olunacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan mum gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet eder.

Kahve falında yanan kırmızı mum görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yanan mumu söndürmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan mum görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek sorunlarını unutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın mumbar temizlemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, hataların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında pastada mum üflemek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yanık mum görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir