AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönük ampul görmek

Kahve falında sönük ampul görmek

Kahve falında sönük ampul görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sönük ampul gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında sönük ampul görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında sönük mum görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sönük lamba görmek sevdiklerini de koruyacağına, ailenin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında sönük top görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sönük balon görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işarettir.

Kahve falında patlamış ampul görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ampul patladığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ampul çıkarmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir