AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta üstünde mum görmek

Kahve falında pasta üstünde mum görmek

Kahve falında pasta üstünde mum görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta üstünde mum gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pastaya mum dikmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta mumu görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek insanların güvenini kazanacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pastada mum üflemek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında pasta mumu yakmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta ve mum görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir