AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü mum görmek

Kahve falında süslü mum görmek

Kahve falında süslü mum görmek çok zor bir duruma düşeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında süslü mum gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Kahve falında süslü mum görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü sandık görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında süslü perde görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Kahve falında süslü olmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında süslü yatak görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, parasının ve malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında süslü sandalye görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, masraflarının azalacağına delalettir.

Kahve falında süslü yüzük görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü bıçak görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir