AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönük balon görmek

Kahve falında sönük balon görmek

Kahve falında sönük balon görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sönük balon gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında sönük balon görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında sönük top görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sönük ampul görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sönük lamba görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında sönük mum görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek bolluk ve bereketin artacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balonda uçtuğunu görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında balona tutunup uçmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir