AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönük lamba görmek

Kahve falında sönük lamba görmek

Kahve falında sönük lamba görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kötülüklerden uzak olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında sönük lamba gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir veya sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında sönük lamba görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sönük top görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Kahve falında sönük ampul görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sönük mum görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sönük balon görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gazlı lamba görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Kahve falında trafik lambası görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lamba değiştirmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir