AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönük top görmek

Kahve falında sönük top görmek

Kahve falında sönük top görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sönük top gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Kahve falında sönük top görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sönük lamba görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sönük mum görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sönük balon görmek kötü sözler duylacağına, kafasını rahatlatacağına inanılır.

Kahve falında sönük ampul görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Kahve falında top mermisi atmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında toplanmış ev eşyası görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalet eder.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir