AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini alevler içinde görmek

Kahve falında birini alevler içinde görmek

Kahve falında birini alevler içinde görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini alevler içinde gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Kahve falında alevler içinde kalmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birini alevler içinde görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde alev görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında alevlerin içinde olmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında alevler içinde yanmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında alevi cenazesi görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş alevi görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde alev görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir