AnaSayfa / Genel / Kahve falında alevler içinde kalmak

Kahve falında alevler içinde kalmak

Kahve falında alevler içinde kalmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, başarılarını ispat edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında alevler içinde kalmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi, hayata daha geniş açıdan bakmanızı sağlayacak işlerle meşgul olmalısınız.

Kahve falında alevler içinde kalmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alevlerin içinde olmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde alev görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alevler içinde yanmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında birini alevler içinde görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük alev görmek kötü halinden eser kalmayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alevi görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına inanılır.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir