AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük alev görmek

Kahve falında küçük alev görmek

Kahve falında küçük alev görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük alev gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Kahve falında küçük alev görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, Allah katında günahlarının affolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde alev görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında alev görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alevi kadın görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalettir.

Kahve falında elinde alev görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında alevileri görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında yangın alevi görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir