AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak yenilenme yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini elini tutmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini elini tutmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin elini tutmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir