AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin elini tutmak

Kahve falında sevgilinin elini tutmak

Kahve falında sevgilinin elini tutmak sevdiği insana kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, ruh sağlığının bozulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilin elini tutmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elini tutmak maddi sorumluluklarının artacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini elini tutmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini elini tutmak kendisine fazlaca kar getireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin elini tutmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir