AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, takdir edilen kişi olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak kalkınacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili el ele tutuşmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla el ele tutuşmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir