AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini elini tutmak

Kahve falında sevgilisini elini tutmak

Kahve falında sevgilisini elini tutmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini elini tutmak gördüyseniz:

  • İknada zorlanmanızın nedeni odaklanma sorunu yaşayan kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini elini tutmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini elini tutmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elini tutmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir