AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini elini tutmak

Kahve falında sevgilini elini tutmak

Kahve falında sevgilini elini tutmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini elini tutmak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sevgilin elini tutmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak günah işlemekten korunacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, insanlar arasında yüceleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak moralsiz ve düşünceli olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elini tutmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kazancın katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir