AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucan yutmak

Kahve falında solucan yutmak

Kahve falında solucan yutmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, ruhunu güzelleştireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında solucan yutmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında solucan yutmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sakız yutmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kıl yutmak moral bulacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında para yutmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında sigara külü yutmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik yutmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında saç kılı yutmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kumu yutmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir