AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kumu yutmak

Kahve falında deniz kumu yutmak

Kahve falında deniz kumu yutmak o masumların bedduasını alacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kumu yutmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında deniz kumu yutmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde su yutmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyu yutmak sözleri tutulacağına, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden kum almak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum denizi görmek dertlerin sonlanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna batmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir