AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl yutmak

Kahve falında kıl yutmak

Kahve falında kıl yutmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıl yutmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında kıl yutmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek kılı yutmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kılı yutmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kedi kılı yutmak çaresizliğinin büyüyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tüyü yutmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında tarak yutmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzerken su yutmak eline büyük paralar geçeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında saç yumağı yutmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir