AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik yutmak

Kahve falında altın bilezik yutmak

Kahve falında altın bilezik yutmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında altın bilezik yutmak gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Kahve falında altın bilezik yutmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın yutmak büyük başarıya ulaşılacağına, kucaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük yutmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyrek altın yutmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işarettir.

Kahve falında altın küpe yutmak hayırlı yollar keşfedeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye yutmak istediği herşeye kavuşacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında emanet altın bilezik takmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir