AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kılı yutmak

Kahve falında saç kılı yutmak

Kahve falında saç kılı yutmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, çaresizleşeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Kahve falında saç kılı yutmak gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında saç kılı yutmak hanesindeki rızkın eksileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kılı yutmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıl yutmak içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek kılı yutmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçını yutmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç yutmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kadın saçı yutmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında saç teli yutmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir