AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız yutmak

Kahve falında sakız yutmak

Kahve falında sakız yutmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sakız yutmak gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Kahve falında sakız yutmak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sakızı atmak sağlığının bozulacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tatlı sakız görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakızdan boğulmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında sakız vermek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara sakız görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında sakıza basmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir