AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara külü yutmak

Kahve falında sigara külü yutmak

Kahve falında sigara külü yutmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara külü yutmak gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Kahve falında sigara külü yutmak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara külü dökmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara külü görmek başarıdan başarıya koşacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet eder.

Kahve falında sigaranın külünü görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret eder.

Kahve falında sigara külü temizlemek insanlar tarafından tanınacağına, ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında kül rengi kedi görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında sobada kül görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde kül görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir