AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol tarafından vurulmak

Kahve falında sol tarafından vurulmak

Kahve falında sol tarafından vurulmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Kahve falında sol tarafından vurulmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sol elinden vurulmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sol bacağından vurulmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında sol omzundan vurulmak düşünmeden adımlar atayacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sol elden vurulmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sol ayağından vurulmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol koldan vurulmak fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir