AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinden vurulmak

Kahve falında sol elinden vurulmak

Kahve falında sol elinden vurulmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında sol elinden vurulmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında sol elinden yaralanmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sol bacağından vurulmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Kahve falında sol omzundan vurulmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sol ayağından vurulmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir