AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol ayaktan vurulmak

Kahve falında sol ayaktan vurulmak

Kahve falında sol ayaktan vurulmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında sol ayakta yara görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol tarafından vurulmak dertlerinin sona ereceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında sol bacağından vurulmak mutluluğunun artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, iyiliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sol elden vurulmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sol elinden vurulmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol koldan vurulmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir