AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol koldan vurulmak

Kahve falında sol koldan vurulmak

Kahve falında sol koldan vurulmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sol koldan vurulmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında sol kolundan vurulmak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, şansının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında sol koldan vurulmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol omzundan vurulmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sol tarafından vurulmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sol elinden vurulmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında sol bacağından vurulmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, başının derde gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir