AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol omzundan vurulmak

Kahve falında sol omzundan vurulmak

Kahve falında sol omzundan vurulmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulur.

Kahve falında sol omzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sol omzundan vurulmak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına işarettir.

Kahve falında omzundan vurulmak üzerinde kafa yoracağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek nefsine uyacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Kahve falında sol ayağından vurulmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir