AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol ayağından vurulmak

Kahve falında sol ayağından vurulmak

Kahve falında sol ayağından vurulmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Kahve falında sol ayağından vurulmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sol omzundan vurulmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında sol tarafından vurulmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işarettir.

Kahve falında sol bacağından vurulmak çaresizliğinin büyüyeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol elden vurulmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına inanılır.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sol koldan vurulmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir