AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların derinlemesine üzerine gitmek yanlış olabilir.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, masraflarının azalacağına işarettir.

Kahve falında sol omuz görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Kahve falında sol omuzda yara görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işarettir.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak hayırlı bir işe adım atılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulur.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omuzlarına çıkmak kötülüklerden uzak olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir