AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol omuz görmek

Kahve falında sol omuz görmek

Kahve falında sol omuz görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işaret eder.

Kahve falında sol omuz gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Kahve falında sol omuz görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak başının belaya girmeyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalettir.

Kahve falında omuzdan kurşun yemek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzdan tutmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında omuz görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli omuza atmak zor durumlara düşüleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzunda birini taşımak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir