AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan bıçaklanmak

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, darlık içine düşeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, üzüleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzlara alınmak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında omuz sıvazlamak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Kahve falında başı omuza yaslamak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş omuz görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında omuzda gezmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir