AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak anne baba dualarının alınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, özlemelerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol koldan vurulmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sol kolu kesmek işlerin yolundan çıkacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol kolundan vurulmak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir