AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinden bıçaklanmak

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında sol elinden bıçaklanmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sol elinden yaralanmak geniş bir ev satın alacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sol elinden vurulmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sol omuzdan bıçaklanmak eskisinden de iyi olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında elinden bıçaklanmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinden bıçaklandığını görmek çok daha iyi günler göreceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir