AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında sağ omuz görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzdan yaralanmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında omuzunda yara görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına tabir olunur.

Kahve falında sol omuzda yara görmek yeni malların alınacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzda yara görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir