AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda yara görmek

Kahve falında omuzda yara görmek

Kahve falında omuzda yara görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında omuzda yara gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında omuzdan yaralanmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek yanlış seçimler yapacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında omuzunda yara görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına delalettir.

Kahve falında omuzlarda yara görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında omuzda yara görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzda karga görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir