AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ruhani önderlik yapacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol eli kesilmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sol koldan kan aldırmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir