AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, eşine değerli hediyeler alacağına işaret eder.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol kolundan vurulmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında sol koldan kan aldırmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sol koldan kan vermek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet eder.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sol koldan vurulmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir