AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolundan vurulmak

Kahve falında sol kolundan vurulmak

Kahve falında sol kolundan vurulmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, hakkıyla kazanca, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sol kolundan vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Kahve falında sol koldan vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sol kolundan vurulmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sol ayağından vurulmak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sol elinden vurulmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sol omzundan vurulmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalettir.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol tarafından vurulmak iyilik bulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sol ayaktan vurulmak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir