AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolu kesmek

Kahve falında sol kolu kesmek

Kahve falında sol kolu kesmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, karanlığın biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında sol kolu kesmek gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Kahve falında sol kolu kesmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol kolundan vurulmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak mallarının da hayırlı olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, parasının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sol koldan kan aldırmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında sol koldan vurulmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir